Beste og effektive båtførerkurs for å gjøre deg trygg i skjærgården i sommer!

Oversikt båtførerkurs i Egersund

Båtførerprøven Ekspresskurs – Alt på 1 dag med eksamen og beståttgaranti. Ved påmelding på våre ekspresskurs får du automatisk tilgang til vårt komplette nettkurs. Hos TryggOmbord kan derfor starte forberedelsene til kurs allerede ved påmelding. Med kombinasjonen av digital ressurser og profesjonelle instruktører, tilbyr vi den beste kombinasjonen for at du er klar til å avlegge eksamen på slutten av våre kurs. For å kunne avlegge eksamen må du registrere deg på → https://båtførerregisteret.no

Vis ekspresskurs til båtførerprøven i
Vi har dessverre ingen kurs satt opp i Egersund for øyeblikket. Dersom du samler en gjeng så setter vi gjerne opp et kurs for dere. Send oss en henvendelse med antall personer og hvilken dato som passer for dere →

Proffe instruktører

Våre instruktører har bakgrunn fra Sjøforsvaret, Offshore og Seilmiljøet.

Fagstoff

Kurset krever noe forberedelse. Ved påmelding får du tilgang til alt du trenger. TryggOmbord gjennomfører Båtførerprøven Ekspresskurs over hele landet.

Eksamen

Kurset avslutter med eksamen, slik at du får alt unnagjort på en dag. Båtførerprøven Ekspresskurs medfølger Kursgaranti. Dersom du skulle være uheldig å stryke gir vi deg neste kurs gratis. Kursgarantien gjelder i 12 måneder.

Har du meldt deg på men ikke fått e-post? Lurer du på om du er påmeldt? Du har meldt deg på men ikke fått tilgang til nettkurs?Se svar her

KURS + EKSAMEN PÅ 1 DAG

Vi gjør det GØY og ENKELT å ta båtførerprøven.
Vi sender deg forberedelseshefte og del 1 av vårt nettkurs ved påmelding, og holder fysisk ekspresskurs på én dag med eksamen på slutten. Du får låne alt kursmateriell gratis på kurset.

ERFARNE INSTRUKTØRER

Mer enn 20 000 deltakere har bestått Båtførerprøven med TryggOmbord.
Våre instruktører har erfaring fra Sjøforsvaret og over lengre tid jobbet under maritime forhold både i inn- og utland. Du kan være sikker på god opplæring og tilrettelagte forhold som elev hos oss!

KURSGARANTI

Kursgaranti fra TryggOmbord gir deg nytt kurs gratis hvis du ikke består. Vi vil overføre vår kunnskap til deg, så om du trenger mer enn ett kurs så betaler du kun for det første kurset. Meld deg på kurs med garanti her. Garantien er gyldig i 12 måneder.

FORBEREDENDE NETTKURS

Når du melder deg på fysisk kurs, får du også tilgang til del 1 av vårt nettkurs som et ledd i forberedelsen. Det er forventet at du har sett gjennom del 1 av nettkurset før oppmøte. Dette er for å få et mer effektivt kurs i klasserommet. Hvis du forhåndsbetaler ved bestilling, får du tilgang til hele nettkurset.

KURSSTEDER I HELE LANDET

TryggOmbord holder kurs i hele landet: Oslo, Asker, Drammen, Fredrikstad, Tønsberg, Sandefjord, Skien, Arendal, Kristiansand, Bodø, Sandnes, Stavanger, Haugesund, Bergen, Ålesund, Trondheim, Harstad, Narvik o.fl. Finn din by i vår kurskalender!

EKSAMEN ETTER KURSET

Prøven består av 50 flervalgsoppgaver som man må bestå med minst 80% riktige svar. Tillatte hjelpemidler: Kart, navigasjonsutsyr, skrivesaker, blankt notatark og kalkulator (ikke mobiltelefon).